Laatste nieuws

Maatregelen eX:plain in verband met Coronavirus

Sinds de uitbraak van het Coronavirus in Nederland, volgt eX:plain de ontwikkelingen op de voet. Omdat het aantal besmettingen op dit moment rap toeneemt, houden we er rekening mee dat dit gevolgen kan hebben voor onze trainingen. Met deze nieuwsupdate brengen we u op de hoogte van ons huidige standpunt en de voorzorgsmaatregelen.


24.03.2020

Basiscursus Praktijkopleider in de beveiliging binnenkort online!
Met de nieuwe berichtgeving rondom het Coronavirus gaan we er vanuit dat we tot 1 juni 2020 geen fysieke trainingen kunnen geven. Dit geldt voor zowel de open inschrijvingen als de incompanytrainingen. Maar er is goed nieuws: vanaf april is de Basiscursus voor Praktijkopleiders in de Beveiliging online te volgen. De complete training, inclusief certificaat, zal online gegeven worden door één van onze trainers. We houden de ingeschreven deelnemers op de hoogte van hun training. Ook via de nieuwsbrief zullen we u op de hoogte houden.

Klik hier om de nieuwsbrief te lezen.

16.03.2020
ALLE CURSUSSEN EN TRAININGEN T/M 7 APRIL ZIJN GEANNULEERD. ALLE DEELNEMERS ONTVANGEN EEN E-MAIL MET VERDERE INFORMATIE.


In verband met het coronavirus roept de overheid op om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken. eX:plain vindt het haar verantwoordelijkheid om deelnemers en medewerkers zo goed mogelijk te beschermen. Daarom hebben wij besloten om alle curssusen en trainingen per direct te annuleren. Dit betekent dat er vanaf heden tot en met 6 april 2020 geen cursussen en trainingen zullen worden gegeven.

 13.03.2020
 Algemene adviezen RIVM

Als het gaat om maatregelen, volgen wij de lijn van de overheid en het RIVM. Zij zijn de experts en leidend op dit punt. Dit betekent:

  • geen handen schudden
  • regelmatig handen wassen
  • hoesten en niezen in de elleboog
  • papieren zakdoekjes gebruiken

Voor inwoners van de provincie Noord-Brabant geldt bovendien dat hen wordt gevraagd om bij  klachten van verkoudheid, hoesten of koorts, hun sociale contacten te beperken. Dat betekent: ga niet naar school, werk of plekken waar veel mensen bij elkaar zijn. Ze kunnen contact met de huisarts opnemen als de klachten erger worden. Deze oproep geldt vooralsnog tot en met maandag 16 maart.

Lees meer over het Coronavirus op de website van het RIVM

 Kan ik een training volgen?

Uiteindelijk beslist u zelf of u in staat bent om een training te volgen. Het advies van het RIVM is daarbij leidend. Dit om te voorkomen dat u een besmettingsrisico vormt voor andere mensen. Mocht u op basis hiervan de training willen uitstellen, dan bieden we u de mogelijkheid om kosteloos te annuleren. Neem hiervoor contact met ons op. Mocht hiertoe aanleiding zijn, dan zullen wij onze maatregelen aanpassen. Wij houden u hiervan op de hoogte.15.04.2019

Wijziging procedure betaling trainingen

Vanaf 15 april 2019 vragen wij deelnemers aan onze trainingen om de training van te voren te betalen. Hiermee willen wij de tijd en kosten die nu gemoeid gaan met debiteurenbeheer flink verminderen. We proberen de prijzen van de trainingen voor de branche zo laag mogelijk te houden.

Nadat u zich heeft ingeschreven voor één van onze trainingen ontvangt u automatisch een bevestiging.  Ruim een maand voor aanvang van de training versturen wij een factuur. We verzoeken u deze direct te betalen.

Ongeveer twee weken voor de trainingsdatum ontvangt u van ons een herinnering als de factuur nog niet is betaald. Als de betaling één dag voor de training niet is ontvangen, kunt u helaas niet deelnemen. Wij bellen u daarover of u ontvangt een e-mail. Ook als u zich inschrijft voor een training binnen onze betaaltermijn van dertig dagen, moet de factuur voorafgaand aan de training zijn betaald.

 Vragen?
Wij begrijpen dat deze werkwijze voor sommige organisaties een verandering is, maar rekenen op uw begrip. Heeft u toch nog vragen, stuur dan een e-mail aan: trainingen@explain.nl en wij nemen contact met u op.

 

Nieuwsbrief


Met onze nieuwsbrief willen wij u informeren over een aantal belangrijke wijzigingen rondom onze trainingen. Wilt u de nieuwsbrief van eX:plain trainingen ontvangen?
Schrijf u hier in    

Lees de nieuwsbrief 2019