Incompany trainingen:
Al onze trainingen kunnen ook incompany worden gegeven. Er moet dan zelf voor een trainingsruimte worden gezorgd waarin geoefend kan worden. Een incompany training kan uiteraard een prijsvoordeel opleveren. Zeker als een grotere groep medewerkers getraind moet worden. En u bespaart op reiskosten en reisuren van uw medewerkers. Het maximum aantal deelnemers aan onze trainingen verschilt per training.

Wat zijn nog meer belangrijke voordelen:

  • Wij gaan vooraf met u in gesprek en inventariseren samen de trainingsbehoefte en het startniveau.
  • Lesstof wordt aangeboden vanuit de praktijksituatie van uw bedrijf.
  • Het team maakt gezamenlijk een leerproces door en leert van elkaar.
  • U kunt het leerproces actief faciliteren in samenwerking met onze trainer. Dat start al bij de planning van de trainingsdagen en voorbereiding op de training. Uw medewerkers krijgen vaak vooraf en tussentijds opdrachten.
     

Interesse in een incompany training, mail ons!
Als u interesse heeft in een incompany training stuur dan een e-mail naar: trainingen@explain.nl.
Wij nemen dan contact met u op om uw vraag door te nemen en ons aanbod en onze werkwijze af te stemmen.

Incompany training Beveiliging in de zorg
Naast de open inschrijving in Amersfoort bieden wij ook een “trainingstraject ‘incompany’ aan. Dit is een tweedaagse training gericht op het volledige SVPB-examen Beveiliging in de zorg. Er kunnen maximaal 12 deelnemers per training deelnemen. De training kan uitgebreid worden met één dagdeel ‘Portfoliobegeleiding’. In dit dagdeel worden praktijkopleiders en leidinggevenden getraind in het begeleiden van hun medewerkers bij het uitwerken van de SVPB-praktijkopdrachten Beveiliging in de zorg. Over de praktijkopdrachten krijgen de medewerkers een mondeling praktijkexamen van 60 minuten bij de SVPB. Aan dit dagdeel kunnen maximaal 5 deelnemers deelnemen.

Waarom een training?
Heeft u dat nou ook? U leest een cursusboek vraagt uzelf af: ‘Wat is hoofdzaak en wat bijzaak?”
In de twee interactieve trainingsdagen wordt de lesstof behandeld aan de hand van praktijksituaties zodat deelnemers daadwerkelijk snappen wat het belang van de lesstof is en een vertaling kunnen maken naar hun eigen werksituatie. In een groep leert u bovendien van en met elkaar waardoor het leerproces wordt versneld.

Uw investering:

  • De kosten voor een tweedaagse incompany training Beveiliging in de zorg zijn € 3.120,00.
  • Het dagdeel portfoliobegeleiding bieden wij aan voor € 450,00.

Alle bedragen zijn exclusief 21% btw en reiskosten.

De bedragen zijn inclusief:

  • Intakegesprek & voorbereiding door de trainer
  • Cursusboek Beveiliging in de zorg voor iedere deelnemer en activatiecode e-learning voor alle deelnemers t.w.v. € 60,00 p.p.


​​​​​​​​​​​​​​Onze trainers:
Mike Wijngaarden is de auteur van het cursusboek Beveiliging in de zorg. Hij en zijn collega Will Graven zijn beiden jaren werkzaam geweest als hoofd beveiliging in ziekenhuizen. Met hun praktijkervaring in combinatie met kennis van de exameneisen kunnen zij uw medewerkers op een interactieve manier voorbereiden op de 3 deelexamens die leiden tot het SVPB-certificaat Beveiliging in de zorg.