Onze kennis delen we graag 

We hebben bij eX:plain veel kennis in huis waardoor we u kunnen adviseren en begeleiden. Bijvoorbeeld het trainen en coachen van uw praktijkopleiders, zodat stages meer rendement opleveren voor uw branche of organisatie. 

Beroepsgerichte trainingen 

Onze trainingen hebben twee dingen gemeen: ze zijn praktijkgericht en efficiënt. Onderwerpen uit de training kunt u of kan uw werknemer direct toepassen in de praktijk. En als werkgever hoeft u uw medewerker nooit langer dan 2 dagen te missen vanwege een training. 

Trainingen praktijkopleiders Veiligheid 

Dit zijn onze trainingen voor praktijkbegeleiders die mbo-stagiaires begeleiden voor een geüniformeerd beroep. We trainen deze begeleiders in het maken van een stageplanning en werkafspraken en om de juiste begeleidingsmomenten te kiezen. Een structuur waarbinnen een mbo-stagiair kan groeien en het rendement voor het bedrijf maximaal is. Deze training bieden we aan voor de sectoren Beveiliging, Publieke Veiligheid en Defensie. 

Praktijkopleiders binnen de particuliere beveiliging zijn, conform de aanvullende voorwaarden van het erkenningsreglement van SBB, verplicht deze ééndaagse basistraining te volgen. Na deze training wordt de praktijkopleider verder ondersteund door de KBD-adviseur. Hierover worden afspraken gemaakt met de contactpersoon binnen het stagebedrijf en met de praktijkopleider. 

Onze open trainingen worden gehouden in ons eigen trainingscentrum in Amersfoort, op loopafstand van Station Schothorst. Het minimum aantal deelnemers voor deze training is 8, het maximum is 12. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om incompany trainingen te verzorgen.

Bovendien verzorgen we een aantal trainingen ook online. Hiervoor houden we een groepsgrootte aan van minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers.

Op al onze trainingen zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.