Vakantietijd!

Doordat wij in de maanden juli en augustus genieten van onze vakanties, en er diverse collega's hierdoor niet aanwezig zijn, kan het zijn dat u iets later (dan u van ons gewend bent) antwoord krijgt op uw mail. Mocht u écht spoed hebben dan kunt u natuurlijk bellen naar 033 489 29 74 en dan zullen wij u zo snel mogelijk helpen.

Wij hopen op uw begrip hiervoor.

 

Update coronamaatregelen per 1 juli 2022

Er zijn op dit moment geen coronamaatregelen. Maar er zijn wél basisadviezen om de verspreiding van het coronavirus te beperken en uzelf en uw medemens te beschermen. De basisadviezen om de verspreiding van corona te beperken ziet u hieronder.

 

Mondkapjes niet verplicht

Het is niet verplicht om een mondkapje te dragen bij binnenkomst, maar als u zich hier veiliger mee voelt, staat het u natuurlijk vrij om een mondkapje te dragen. We verzoeken u vriendelijk om dan wel zelf een mondkapje mee te nemen. Let wel: het tonen van een coronatoegangsbewijs is niet nodig.
 

Wachtruimte en wachttijd

Wij adviseren deelnemers om maximaal 5 minuten voorafgaand aan de training aanwezig te zijn. U kunt na aanmelding plaatsnemen in de wachtruimte van het pand, waarbij het advies geldt om, indien mogelijk, 1,5 meter afstand te houden.
 

De overige basisrichtlijnen

Alle andere richtlijnen van het RIVM blijven van kracht. Dit betekent:

  • Deelnemers met ziekteverschijnselen kunnen géén training volgen, ook niet bij een negatieve test. Dit geldt ook voor hooikoortspatiënten.
  • Was vaak en goed uw handen.
  • Hoest en nies in uw elleboog.
  • Schud geen handen.
  • Houd altijd 1,5 meter afstand.
     

Tot slot
Uiteraard blijft ook het handen schoonmaken met desinfectiegel bij binnenkomst verplicht. We volgen de berichtgeving en adviezen vanuit de Rijksoverheid en het RIVM op de voet. Daarbij kan het nodig zijn om onze beslissing te herzien en hiernaar te handelen. Wij adviseren deelnemers onze berichtgeving op de website en LinkedIn in de gaten te houden.


Nieuwsbrief


Met onze nieuwsbrief willen wij u informeren over een aantal belangrijke wijzigingen rondom onze trainingen. Wilt u de nieuwsbrief van eX:plain trainingen ontvangen?
Schrijf u hier in