Update coronamaatregelen per 6 november 2021

De overheid heeft bepaald dat er vanaf zaterdag 6 november (weer) een aantal coronamaatregelen van kracht worden. Dit heeft ook gevolgen voor de trainingen in ons examencentrum in Amersfoort. Met dit bericht willen we u op de hoogte brengen van de bestaande en hernieuwde regels die vanaf maandag 8 november ingaan.
 

Mondkapjes weer verplicht

Per 8 november is het verplicht om een mondkapje te dragen bij binnenkomst en verplaatsing binnen het examencentrum. Zodra u zit, mag het mondkapje af. Hiermee volgen wij de richtlijnen die gelden voor het onderwijs. We verzoeken u vriendelijk om zelf een mondkapje mee te nemen. Let wel: het tonen van een coronatoegangsbewijs is dus niet nodig.
 

Wachtruimte en wachttijd

Wij adviseren deelnemers om maximaal 5 minuten voorafgaand aan de training aanwezig te zijn. U kunt na aanmelding plaatsnemen in de wachtruimte van het pand, waarbij het dringende advies geldt om 1,5 meter afstand te houden.
 

De overige basisrichtlijnen

Alle andere richtlijnen van het RIVM blijven van kracht. Dit betekent:

  • Deelnemers met ziekteverschijnselen kunnen géén training volgen, ook niet bij een negatieve test. Dit geldt ook voor hooikoortspatiënten.
  • Was vaak en goed uw handen.
  • Hoest en nies in uw elleboog.
  • Schud geen handen.
  • Houd altijd 1,5 meter afstand.
     

Tot slot
Uiteraard blijft ook het handen schoonmaken met desinfectiegel bij binnenkomst verplicht. We volgen de berichtgeving en adviezen vanuit de Rijksoverheid en het RIVM op de voet. Daarbij kan het nodig zijn om onze beslissing te herzien en hiernaar te handelen. Wij adviseren deelnemers onze berichtgeving op de website en LinkedIn in de gaten te houden.


Nieuwsbrief


Met onze nieuwsbrief willen wij u informeren over een aantal belangrijke wijzigingen rondom onze trainingen. Wilt u de nieuwsbrief van eX:plain trainingen ontvangen?
Schrijf u hier in