Laatste nieuws


Wijziging procedure betaling trainingen

Vanaf 15 april 2019 vragen wij deelnemers aan onze trainingen om de training van te voren te betalen. Hiermee willen wij de tijd en kosten die nu gemoeid gaan met debiteurenbeheer flink verminderen. We proberen de prijzen van de trainingen voor de branche zo laag mogelijk te houden.

Nadat u zich heeft ingeschreven voor één van onze trainingen ontvangt u automatisch een bevestiging.  Ruim een maand voor aanvang van de training versturen wij een factuur. We verzoeken u deze direct te betalen.

Ongeveer twee weken voor de trainingsdatum ontvangt u van ons een herinnering als de factuur nog niet is betaald. Als de betaling één dag voor de training niet is ontvangen, kunt u helaas niet deelnemen. Wij bellen u daarover of u ontvangt een e-mail. Ook als u zich inschrijft voor een training binnen onze betaaltermijn van dertig dagen, moet de factuur voorafgaand aan de training zijn betaald.

 Vragen?
Wij begrijpen dat deze werkwijze voor sommige organisaties een verandering is, maar rekenen op uw begrip. Heeft u toch nog vragen, stuur dan een e-mail aan: trainingen@explain.nl en wij nemen contact met u op.

 

Nieuwsbrief


Met onze nieuwsbrief willen wij u informeren over een aantal belangrijke wijzigingen rondom onze trainingen. Wilt u de nieuwsbrief van eX:plain trainingen ontvangen?
Schrijf u hier in

Lees de nieuwsbrief van april 2019