Laatste nieuws


12-7-2021
Telefonische bereikbaarheid zomerperiode 2021

In de zomerperiode gaan zowel de online als klassikale trainingen door! Wel zijn we tussen 26 juli en 15 augustus 2021 niet de hele middag bereikbaar. Dit betekent dat we in deze periode tussen 8.30 tot 15 uur (i.p.v. tot 17 uur) bereikbaar zijn op telefoonnummer 033-4892974. We wensen u een mooie zomer!

Wanneer u kiest voor een klassikale training
De gezondheid van u als cursist en die van onze medewerkers staat centraal. Maar wat kan u van ons verwachten? In de eerste instantie kleinere trainingsgroepen om zo onderling voldoende afstand te kunnen houden. Vanzelfsprekend zorgen wij ook voor een goed geventileerde cursusruimte, voldoende desinfecterende middelen, gemarkeerde looprichtingen en andere noodzakelijke maatregelen.


Wij verzoeken u thuis te blijven wanneer:

  • U hoest, verkouden bent of uw temperatuur hoger of gelijk is aan 38 graden Celsius.
  • U gevraagd bent om in isolatie te gaan.
  • Iemand in uw huishouden hoest, verkouden is of een temperatuur heeft hoger of gelijk aan 38 graden Celsius of gevraagd is in isolatie te gaan.

Neem in dit geval contact op met tel. 033-489 29 60 of mail trainingen@explain.nl om uw training kosteloos om te boeken.
Let op: Tussen 26 juli en 23 augustus kunnen er geen (last-minute) omboekingen worden geregeld i.v.m. het zomerreces. In die periode wordt de mail (trainingen@explain.nl) minder gelezen en beantwoord. Excuses voor het ongemak.


Online Basiscursus voor Praktijkopleiders
U kunt er ook voor kiezen om de Basiscursus voor praktijkopleiders online te volgen. Na afloop ontvangt u het officiƫle eX:plain certificaat. Bekijk hier hoe een online training in zijn werk gaat.

https://youtu.be/IFWlParsso8.

Vragen?
Heeft u toch nog vragen, stuur dan een e-mail aan: trainingen@explain.nl en wij nemen contact met u op.

 

Nieuwsbrief


Met onze nieuwsbrief willen wij u informeren over een aantal belangrijke wijzigingen rondom onze trainingen. Wilt u de nieuwsbrief van eX:plain trainingen ontvangen?
Schrijf u hier in