Onze trainingen 

U kunt u zich als deelnemer gaan inschrijven óf u laten inschrijven door uw contactpersoon als uw werkgever uw deelname gaat betalen.

Houdt u onze website in de gaten voor de eerstvolgende datum.

 

Nieuwe training voor praktijkopleiders beveiliging N3

Hoe begeleid ik mijn aspirant/medewerker bij het doorlopen van de opleiding Beveiliger niveau 3? Hoe bied ik ondersteuning bij het uitvoeren van zijn (SVPB)-praktijkopdrachten? Op welke manier kan ik hem coachen op de werkvloer? Deze eendaagse training is gericht op de opleiding Beveiliger niveau 3 en de principes van situationeel aansturen.  Onze nieuwe training voor praktijkopleiders beveiliging N3 zal begin april ook op de pagina 'Trainingen' worden gepubliceerd.

Door te klikken op de ‘blauwe tegel’ van de training die u wil boeken, komt u op de informatiepagina. Aan de rechterkant zullen dan de beschikbare datum komen te staan.  Naar verwachting zal de eerste datum voor de Training voor Praktijkopleiders in de Beveiliging niveau 3 op 27-05-2024 zijn.

 

Telefonische bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur.
En op werkdagen tussen 12.30 uur tot 15.30 uur zijn wij alleen bereikbaar voor spoedgevallen. 

 

Nieuwsbrief Trainingen

Met onze nieuwsbrief willen wij u informeren over een aantal belangrijke wijzigingen rondom onze trainingen. Wilt u de nieuwsbrief van eX:plain trainingen ontvangen?
Schrijf u hier in 

 

Als u vragen heeft, stuur ons dan een e-mail via trainingen@explain.nl Wij zullen uw mail zo snel mogelijk in behandeling nemen.