!!! Werkzaamheden rond Station Amersfoort !!!

In de maanden Juli en Augustus zijn er zeer grote werkzaamheden op en rond station Amersfoort. Als gevolg hiervan is het station Amersfoort slecht of, zelfs 3 weken, NIET bereikbaar. Check de NS reisinformatie voor de juiste tijden en vertrekt u ruim op tijd. Houdt u ook rekening met extra files rondom Amersfoort door deze NS werkzaamheden.

Wij vragen u om 09.00uur aanwezig te zijn zodat u nog tijd heeft voor een kopje koffie of 'sanitaire stop'. Onze trainingen starten om 09.30uur.

 

Keurmerk NRTO en nieuwe aanmeldingsvoorwaarden

In april 2024 heeft onze afdeling Trainingen het keurmerk van de NRTO ontvangen. Hiermee zijn onze aanmeldingsvoorwaarden opnieuw vastgesteld. 

 

Training voor praktijkopleiders beveiliging N3

Hoe begeleid ik mijn aspirant/medewerker bij het doorlopen van de opleiding Beveiliger niveau 3? Hoe bied ik ondersteuning bij het uitvoeren van zijn (SVPB)-praktijkopdrachten? Op welke manier kan ik hem coachen op de werkvloer? Deze eendaagse training is gericht op de opleiding Beveiliger niveau 3 en de principes van situationeel aansturen.

Door te klikken op de ‘blauwe tegel’ van de nieuwe training, komt u op de informatiepagina. Hierop staat alle relevante informatie over deze training. Aan de rechterkant staan de beschikbare datums. Wanneer u zich wil inschrijven kunt u op de datum klikken. Wanneer u niet zelf betaald kunt u zich laten inschrijven door uw contactpersoon in uw organisatie.

 

Onze trainingen 

U kunt u zich als deelnemer gaan inschrijven óf u laten inschrijven door uw contactpersoon als uw werkgever uw deelname gaat betalen. Houdt u onze website in de gaten voor de eerstvolgende datum.

Wij werken niet met reserveringen of wachtlijsten. U dient zelf de website in de gaten te houden en zelf de inschrijvingen te (laten) doen.

 

Telefonische bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur.
En op werkdagen tussen 12.30 uur tot 15.30 uur zijn wij alleen bereikbaar voor spoedgevallen. 

 

Nieuwsbrief Trainingen

Met onze nieuwsbrief willen wij u informeren over een aantal belangrijke wijzigingen rondom onze trainingen. Wilt u de nieuwsbrief van eX:plain trainingen ontvangen?
Schrijf u hier in 

 

Als u vragen heeft, stuur ons dan een e-mail via trainingen@explain.nl Wij zullen uw mail zo snel mogelijk in behandeling nemen.